9. april 2008

9. april 2008: Græs

I forbindelse med bygningen af anlæget og Vaarst modulet, har jeg været ved at ekspementere med forskellige former for græs..
Jeg har ind til nu benyttet de forskellige former for græs man kan købe i hobbyforretningerne.
Her under er et forsøg ned Noch's grass marster. Jeg har lavet er blanding af korte og lange græsstrå hvilket gør at det kommer mere spild i det græs der bliver "plantet". Kornet i baggrunden er fra Bush.


Græs sået med Noch Grass marster

Da jeg gerne vil have noget der er langt i stråene og skal virke uberørt har jeg prøvet at ekspimentere mig lidt frem med ardre måder at lave græs.

Her under er der et eksempel på hvordan græs muligvis kan laves.

Jeg har indkøbt noget kunst pæls i hvis og efterfølgende farvet dette med noget tekstil farve. Dette er blevet som understående.

Græs lavet af kunst pæls, og farvet med grønlig tekstil maling.

Resultater er blevet udemærket, men der mangler lidt for at resultatet bliver rigtig godt. Farven er blandt andet ikke helt den rigtige, jeg vil gerne have at farven er mere lys grå ind det fremgår på bildet.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej
Du kan sagtens lave højt græs med grass-masteren : Efter 1. lag sprayer du spraylim på, og bruger grass-masteren igen og vupti, har du langt græs :-) Hvis det så skal være endnu længere, gentager du proceduren.
MVH
Henrik